Uporedi

Registruj se | Prijavite se Agera internet prodavnica frizerskog alata i opreme

Agera na Srpskom Agera on English
valuta:
Sr En

AGERA MAKAZE ZA ŠIŠANJE - NA 23.MEĐUNARODNOM SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

AGERA MAKAZE ZA ŠIŠANJE - NA 23.MEĐUNARODNOM SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

Postavljeno: 14. Aprila 2014. | Pročitano: 1440

Posetite nas na 23. međunarodnom kongresu i sajamu kozmetike od 26. i 27. aprila 2014. godine. Beogradski sajam, Hala 2, štand 140A

Od frizerskih dešavanja bih posebno izdvojili gostovanje Stacey Broughton-a.

Stacey Broughton globalni ambasador MyHairDressers.com za edukaciju frizera ce biti deo događanja na sajmu kozmetike. Stacey je jedan od najcenjenijih edukatora frizerske industrije i podučavao je imena kao što su: Takka, Lisa Shepperd i nedavni britanski frizer godine Akin Konzi. Radio je i na mnogim televizijskim produkcijama uz Marka Hayesa, Annie Humphries i Tima Hartleya. 

MyHairDressers.com osnovan 2007. je inovativni web portal i uključuje projekte koji prodiru do vas i pružaju vam frizersku edukaciju preko interneta. MHD je pionir u online frizerskoj edukaciji i zato je danas priznat kao jedan od vodećih prvaka u ovom novom mediju, koji pruža jedinstvenu platformu za podsticanje rasta i razvoja frizerstva širom sveta.

U saradnji sa najnovijom tehnologijom MHD nudi nedeljne kvalitetne video klipove, koji Vas podučavaju i daju međunarodnim pretplatnicima neograničen pristup frizerskoj edukaciji koja je u današnjem svetu jako skupa.Uz inspiraciju i znanje koje nude najveći svetski frizeri MHD pruža svojim članovima i trening materijal koji uči i motiviše po pristupačnoj ceni.

MHD radi sa najuticajnijim i najcenjenijim predstavnicima savremenog frizerstva kao što su: Tim Hartley, Josh Wood, Patrick Cameron, Stacey Broughton, Tracy Hayes, Callam Warrington, John Vial i Lee Stafford. MHD takođe sarađuje sa kultnim ikonama i osnivačima frizerskih edukacijskih kuća kao što su: Vidal Sassoon, Guido Palau, Henry Holland, Barry Lategan i London College of Fashion.

Od svog osnivanja MHD uključuje ekipu reditelja, snimatelja, pisaca, fotografa, umetnika i web dizajnera koji su predani vizionarskoj misiji da stvore web sadržaje dostupne svima i koji pokazuju potpunu sliku frizerstva kroz šišanje, bojenje i styling kose.

MyHairDressers.com po jedinstvenoj ceni nudi inovacije i najbolju frizersku online edukaciju na svetu.

MyHairDressers.com – 50 svetskih frizera kroz više od 300 video klipova Vas uči tehnike šišanja, kolorisanja, modeliranja kose i make-upa.


Zagarantovan povraćaj novca

Zagarantovan povraćaj novca

Zamena na licu mesta

Zamena na licu mesta

Plaćanje pri isporuci

Plaćanje pri isporuci

Brza<br/> dostava

Brza
dostava

100% Sigurnost plaćanja

100% Sigurnost plaćanja

Na vrh stranice