Uporedi

Registruj se | Prijavite se Agera internet prodavnica frizerskog alata i opreme

Agera na Srpskom Agera on English
valuta:
Sr En

AGERA MAKAZE ZA ŠIŠANJE - NA 26.MEĐUNARODNOM SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

AGERA MAKAZE ZA ŠIŠANJE - NA 26.MEĐUNARODNOM SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

Postavljeno: 06.Oktobra 2015 | Pročitano: 1046

Posetite nas na 26-om međunarodnom kongresu i sajamu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza od 17. i 18. oktobra 2015. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2 na štandu 101B.

Ukoliko spadate u grupu ljudi koji vode računa o svom izgledu i o svom zdravlju ili se profesionalno bavite negom lepote, Hala 2 Beogradskog sajma 17. i 18. oktobra biće pravo mesto za vas. Dva dana vikenda bićete u prilici da uživate u bogatoj ponudi koju za posetioce sajma priprema veliki broj izlagača. Naoružajte se strpljenjem i dobro organizujte, jer 14500 kvadrata Hale 2 nije lako obići.

Na sajmu možete naći: profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. Mnoge firme će upravo na sajmu predstaviti novitete, organizovati promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sigurni smo da sa sajma nećete otići razočarani i praznih ruku. Ako su vam uz proizvode potrebni i saveti stručnjaka, nemojte oklevati da potražite stručno mišljenje i pomoć. Toliki broj profesionalca, doktora i kozmetologa u službi očuvanja lepote na jednom mestu možete naći samo 2 puta godišnje, na sajmu kozmetike Dodir Pariza. Ukoliko na sajam ne dolazite u potrazi za proizvodima, već u potrazi za novim saznanjima, posetite kongresna predavanja i radionice.

 

Zagarantovan povraćaj novca

Zagarantovan povraćaj novca

Zamena na licu mesta

Zamena na licu mesta

Plaćanje pri isporuci

Plaćanje pri isporuci

Brza<br/> dostava

Brza
dostava

100% Sigurnost plaćanja

100% Sigurnost plaćanja

Na vrh stranice