Uporedi

Registruj se | Prijavite se Agera internet prodavnica frizerskog alata i opreme

Agera na Srpskom Agera on English
valuta:
Sr En

10 tajni kako da postanete uspešan frizer

10 tajni kako da postanete uspešan frizer

Postavljeno: 24.Jun 2015 | Pročitano: 3112

  1. Uspostavite jake temelje. To počinje sa osnovama – solidne tehničke veštine i jako razumevanje poslovne strane lepote.

  2. Obavežite se na konstantno usavršavanje. Inspiracija i informacije su svuda oko vas, a svako novo iskustvo vas dodatno obogaćuje. Pogledajte oko sebe, ostanite konstantno svesni sveta. Nikada ne znate šta možete da vidite sa neke nove fotografije ili iz vašeg okruženja uopšte.

  3. Vi privlačite ono što projektujete. Ako projektujete jaku energiju i pozitivan stav, i ako negujete dobre tehničke osobine, uvek ćete imati puno interesantnih klijenata i dobar posao. Ako imate jaku ličnost vaš potencijal za rast će se konstantno uvećavati.

  4. Nemojte da se plašite da pogrešite – ako nekada ispadne kosa kraća ili duža ili nijansa crvenija nego što ste nameravali, otkrijte zašto je to tako, učite iz toga i nastavite dalje.

  5. Prilagodite svoj rad. Nije važno koliko je frizura besprekorna ako nije na pravoj osobi. Važno je da razuete estetiku vašeg rada tako da frizura odgovara crtama i obliku lica, tenu, tipu tela i stavu klijenta.

  6. Radite dosta. U profesionalnom svetu industrije za negu i ulepšavanje, morate da se borite. Svaki dan kada udjete u salon pokažite poslodavcu da dajete sve od sebe.

  7. Svoj rad pokažite na društvenim mrežama. Napravite slike pre i posle i postavite ih na Facebook, Twitter i Instagram. Sakupljajte fanove i recite svojim klijentima. Možete da koristite ove društvene mreže za reklamiranje svojih usluga.

  8. Napravite vizitkarte i uvek ih nosite sa sobom. Nikada ne znate kada ćete upoznati novog klijenta.

  9. Posetite sajam lepote. Ovo je najbolji način da dobijete robu po povlašćenim cenama, družite se sa ostalim frizerima, učite o novim trendovima i posetite predavanja gostujućih predavača.

  10. Budite fleksibilni sa vašim klijentima. Ako neki od vaših klijenata ima poteškoća oko zakazivanja, izadjite mu u susret sa rezervacijom termina. Tako što ćete biti fleksibilni sa klijentima će vas izdvojiti od konkurencije.   

Zagarantovan povraćaj novca

Zagarantovan povraćaj novca

Zamena na licu mesta

Zamena na licu mesta

Plaćanje pri isporuci

Plaćanje pri isporuci

Brza<br/> dostava

Brza
dostava

100% Sigurnost plaćanja

100% Sigurnost plaćanja

Na vrh stranice